Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Друга положителна черта на боксерния двигател е неговият добър баланс. Той е резултат от срещуположното движение на буталата, при което силите и инерционните им моменти взаимно се неутрализират. 4-цилиндровият боксерен двигател, заедно с редовият 6-цилиндров, V12 и ванкеловият двигател, са единствените мотори, които могат да работят равномерно с четиритактовия цикъл без да се нуждаят от балансиращи валове или противотежести на коляновия вал за неутрализиране на инерциите на възвратно-постъпателно движещите се части.
    Голям спор имахме с асистента,който ми води бутални двигатели и сега мисля да си принтирам този откъс и да му го закача в лабораторията
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• този асистент е за бой ,и бабите и децата знаят за баланса на тия двигатели
      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
      Звукът може да бъде
      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Здравейте 33-каджии .

Бащата задавил алфата са какво да го саветвам по телефона .Незнам какво я е правил ама те това е резултата.Аз му казах да не я бара 2 седмици )))),ама му трябва.
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Да свали трите най-лесни свещи и да ги изгори, тоест изсуши.
          Ти така му кажи, пък ако оправи поне две- ще запали.
          И внимавай, щото се оказва, че май с баща ти се познаваме много повече, отколкото си мислиш!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• да и откачи буксите на инжекторите и да я повърти на стартер, че в тоя студ никак не е оферта да сваляш свещи на боксер.
            точка

Comment

• с дърпане нема ли да запали, че е поизтощил батерията ,а че не ми се иска много много да бара по кабелите пък наоколо джипове колкото щеш.
              Звукът може да бъде

Comment

• може и да стане, ама може и беля да стане
                точка

Comment

• мда в тоя кучи студ лед и сняг навсякъде по колата и аз мисля че не е особено безопасно да я пали на дърпане!
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• тя белята стана май
                    ама незнам точно коя от вси4ките

съединителя ли скъса
                    ремаците ли скочиха
                    стартера ли се заби на маховика кои знае
                    ще се разглобява нема как
                    Звукът може да бъде

Comment

• Е хайде дай по подробно!
                      Дърпахте ли я или беше на стартер?
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• почистих всички свещи после сложих акумулатора от Фиестата 75 АН или 85 непомня ама е мн по як от на алфата и е нов ,едва се въртеше на стартер припука 2 пъти и дотам,после я дръпнахме и айдее в тиквите,нещо се окоти.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

е нали ти обяснявах де ти непомниш ама требе да дойдеш да я видиме преди да се разглабя.
                        Звукът може да бъде

Comment

• Ясно!
                          Не е трябвало да я дърпате, ама кой да слуша.Ще следва аутопсия.
                          Виж първо дали не са избягали ремъците!

Comment

• как става тая работа
                            според мене стартера е заседнал на маховика щото неще да мръдне и преди това едва вартеше може да е бил замръзнал нещо
                            Звукът може да бъде

Comment

• Ами тогава разкачи акумулатора и измъкни стартера. Ако е той - печелиш!

Comment

• така и мисля да направя първо него,акумулатора е на лачата сега ,ама как да разбера дали са наред ремъците.
                                Значи след като се скапа при подаване на стартера само трепваше и ничто не се чува да се изхвърля бендикса на стартера по това мисля че може и да е той ,а за непаленето изобщо незнам защо неиска мойе да е нещо от токовете или деБиломера или незнам и аз вече,но основното е че едва въртеше стартера и явно се задави пак и после я дръпнахме.
                                Звукът може да бъде

Comment

Working...
                                X